Kidneypapu-pekoni-sipulihöystö

Pilko pekoni ja silppua sipuli.

Paista pekonia hetki pannulla.

Lisää sipulisilppu, kuullota.

Valuta pavuista vesi pois, ja lisää pannulle muiden ainesten joukkoon.

Paista höystöä miedolla lämmöllä, kunnes pavut ovat lämmenneet.

Mausta ripauksella mustapippuria, haluamillasi yrttimausteilla ja maun mukaan suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lilyah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, rainbow12g13kcal0.9g2.1g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]3.3g11kcal0.4g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g52kcal2.8g5g2.6g2.6g
Valittu annoskoko24g26kcal1.4g2.5g1.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna12g13kcal0.7g1.3g0.7g0.7g
Arvot/100g100g110kcal5.9g10.6g5.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249503