Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Sokeri 5.7g23kcal0g5.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.8g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g8.8g51kcal1.9g0.8g4.4g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g225kcal5g13g16.8g1.8g
Valittu annoskoko24g112kcal2.5g6.5g8.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna12g56kcal1.3g3.3g4.2g0.5g
Arvot/100g100g474kcal10.5g27.4g35.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606