Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.8g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Sokeri 2.1g8.6kcal0g2.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.9kcal0.1g1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.5kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)1.9g3.8kcal0g0.1g0.4g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g3.1g11kcal0.1g0.3g1.1g0g
Mansikka 2.8g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Banaani, kuorittu 3.8g3.3kcal0g0.7g0g0.1g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen5.6g3.4kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g81kcal1g10.4g3.6g0.4g
Valittu annoskoko24g41kcal0.5g5.2g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g20kcal0.3g2.6g0.9g0.1g
Arvot/100g100g172kcal2.1g21.9g7.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=292705