Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali6g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g4.7g0.2kcal0g0g0g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g0.7g2.5kcal0g0.5g0g0g
Siirappi 0.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 3.8g8.5kcal0.7g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g4.7g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g35kcal2.2g2.6g1.4g0.2g
Valittu annoskoko24g17kcal1.1g1.3g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g9kcal0.6g0.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g73kcal4.6g5.5g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309727