Pikaiset pikkupitsat

360 g Pirkka valmispitsapohjia (4 kpl)
100 g kanan filesuikale, marinoimaton
200 g Polar 15 % juustoa
390 g Pirkka yrtti-tomaattimurska
10 g valkosipulia (2 kynttä)
50 g sipulia (1 pieni)
227 g ananasta
100 g paprikaa
40 g oliiveja
1/2 tl suolaa
1/2 tl pippurisekoitusta
1/2 tl sokeria
1 rkl Vita D'or rypsiöljy
1 rkl vehnäjauhoja

Sekoita tomaattimurska, jauho, paloiteltu sipuli, murskattu valkosipuli, suola, sokeri ja pippurisekoitus.

Anna tekeytyä tunti.

Paista kanaa pannussa vartti öljyssä.

Levitä tomaattimurska, kana, ananas, paprika ja oliivi pitsan päälle.

Paista 7 minuuttia 250*C-asteessa uunissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitsapohja(valmis) (Italia), annos 96g5.6g16kcal0.4g2.8g0.4g0.2g
Kariniemen kananpojan Maustamattomia fileesuikaleita, annos 450g1.6g1.7kcal0.4g0g0g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu3.1g8.1kcal1g0g0.5g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)6.1g2.4kcal0.1g0.5g0g0.1g
Ananasviipaleita mehussa, euroshopper3.5g2kcal0g0.5g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Paprika, punainen1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliivi, musta kivetön, Euroshopper0.6g0.7kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g70kcal3.8g8.2g2.4g0.6g
Valittu annoskoko24g35kcal1.9g4.1g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g17kcal1g2.1g0.6g0.2g
Arvot/100g100g148kcal8.1g17.4g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435362