Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g1g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g5.6g6.2kcal1.3g0g0.1g0g
Punajuuri 2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika punainen 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Parsakaali brokkoli 2.3g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Katkarapu 2.8g1.9kcal0.4g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.6g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka1.9g6.6kcal0.1g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g43kcal4.2g3.4g1g0.4g
Valittu annoskoko24g22kcal2.1g1.7g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g11kcal1.1g0.9g0.3g0.1g
Arvot/100g100g92kcal8.9g7.2g2.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446790