Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)12g3.8kcal0.4g0.5g0g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1.6g11kcal0g0g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.9g24kcal0.7g4.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g106kcal2.2g17.6g2.6g0.4g
Valittu annoskoko24g53kcal1.1g8.8g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g26kcal0.6g4.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.1g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172