Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 10g3.8kcal0.1g0.8g0g0.2g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g3.9g4.8kcal0.1g0.2g0.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g18kcal0.4g2g0.8g0.4g
Valittu annoskoko24g9kcal0.2g1g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g5kcal0.1g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g39kcal0.8g4.2g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152153