Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)3.9g3.1kcal0.7g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.4g6.8kcal0.5g0g0.5g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g7.3g12kcal0.1g0.9g0g0.1g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g44kcal2.6g1.8g1g0.2g
Valittu annoskoko24g22kcal1.3g0.9g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g11kcal0.7g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g94kcal5.5g3.8g2.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=426455