Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g2g3kcal0.1g0.6g0g0g
Kermaviili Ingman 10%6.2g7.5kcal0.2g0.3g0.6g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g0.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 13g30kcal2.5g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g89kcal6.2g2.4g6g0.2g
Valittu annoskoko24g45kcal3.1g1.2g3g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g22kcal1.6g0.6g1.5g0.1g
Arvot/100g100g189kcal13.1g5.1g12.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745