Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana 4.7g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Juuriselleri 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 6.2g4.8kcal0.1g1g0g0.1g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta6.2g0.3kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas1.6g4.4kcal0.3g0g0.3g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g25kcal0.8g2.8g0.6g0.6g
Valittu annoskoko24g12kcal0.4g1.4g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g6kcal0.2g0.7g0.2g0.2g
Arvot/100g100g52kcal1.7g5.9g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146390