Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus7.5g5.3kcal1.2g0g0g0g
Paprika, punainen0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.9g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g20kcal2.8g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko24g10kcal1.4g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna12g5kcal0.7g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g42kcal5.9g0.8g0.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154612