Kesäkurpitsa-pähkinäpaistos

Kesäkurpitsaa 2-3 kpl suikaloituna, soijarouhetta 2 dl, 1 dl punaisia linssejä, 1,2 dl hasselpähkinärouhetta, vettä 2-3 dl, kookosmaitoa 1 säilyketölkki, suolaa.

sekoita ainekset isossa uunivuoassa ja paista 175 asteessa noin 20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 14g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Hasselpähkinä 1.2g7.8kcal0.2g0g0.7g0.2g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g0.9g3kcal0.5g0.3g0g0.1g
Punainen linssi risenta 500g=6dl1.3g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Kookosmaito (Eldorado), annos 400g6.2g10kcal0.1g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g54kcal2.4g2.8g3.8g1g
Valittu annoskoko24g27kcal1.2g1.4g1.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna12g14kcal0.6g0.7g1g0.3g
Arvot/100g100g115kcal5.1g5.9g8.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251994