Moussaka kesäkurpitsasta

Paista kesäkurpitsaviipaleita öljyssä pannulla hetki, siirrä lautaselle.

Ruskista jauheliha, lisää siihen sipulirenkaat, tomaattimurska ja sienet.

Mausta seos.

Valkokastike: kuumenna maito, vehnäjauhot ja juustoraaste (1 dl) keskenään, mausta suolalla ja pippurilla.

Lado uunivuokaan kerroksittain jauhelihaseosta ja kesäkurpitsaviipaleita, kaada valkokastike päälle, ripottele päälle vielä 0,5 dl juustoraastetta ja hiukka oreganoa.

Paista 175/35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Isomyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa6.8g1.2kcal0g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.9g10kcal1.1g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Herkkusienet suolaliemessä (Rainbow), annos 115g1.1g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)1.5g3.8kcal0.4g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g40kcal3.2g1.4g1.8g0.2g
Valittu annoskoko24g20kcal1.6g0.7g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g10kcal0.8g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g84kcal6.8g3g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138482