Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali11g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 3.1g6.9kcal0.5g0g0.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0.8g0.6kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Siirappi 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ohrasuurimo 0.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 2.7g2.2kcal0g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g38kcal2g3.2g1.6g0.8g
Valittu annoskoko24g19kcal1g1.6g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g9kcal0.5g0.8g0.4g0.2g
Arvot/100g100g79kcal4.2g6.7g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144704