Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Pellavansiemenöljy5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g2.8g2.3kcal0g0g0.3g0g
Viinietikka 13g2.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g161kcal0g0.2g17.4g0g
Valittu annoskoko24g80kcal0g0.1g8.7g0g
Annoskoko puolitettuna12g40kcal0g0.1g4.4g0g
Arvot/100g100g339kcal0g0.4g36.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180233