Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.8g13kcal1.5g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kidneypapu, suolaliemessä3.7g4.1kcal0.3g0.7g0g0.3g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g3.3g2.6kcal0.2g0.4g0g0.2g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g7.8g2kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g47kcal4.2g2.8g2g1g
Valittu annoskoko24g23kcal2.1g1.4g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna12g12kcal1.1g0.7g0.5g0.3g
Arvot/100g100g99kcal8.9g5.9g4.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343502