Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 14g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]3.7g13kcal0.4g0g1.4g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio1.6g4.4kcal0.3g0g0.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)3.1g5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g54kcal1.8g1g5.2g0.2g
Valittu annoskoko24g27kcal0.9g0.5g2.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g14kcal0.5g0.3g1.3g0.1g
Arvot/100g100g115kcal3.8g2.1g11g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358272