Parsakaalikukkakaalikeitto

Keitä kattilassa about 5-6 dl vettä ja lihaliemikuutio.

Kun kiehumista ilmenee, lisää pakastevihannekset seuraksi.

Mukaan mahtuu vielä sitruunamehua pari lorausta, laakerinlehti, paljon mustapippuria ja hippuset kurkumaa ja korianteria.

Kun vihannekset on kypsiä ( ei tapettuja )
niin nosta kattila liedeltä, soseuta litku ja lisää joukkoon 200g keso raejuustoa ja 100 ruokakermaa.

Jos on liian löysää tavaraa niin voi suurusta vaikka vehnäjauholla/munalla.

Hyvää tulee.

Reseptissä ei huomioitu vettä erikseen eli on pikkasen vielä vähemmän kaloreita/100g

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 760 grammaa

Yildiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kukkakaali, pakaste, Apetit7.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Parsakaali, pakaste, Apetit6.3g1.3kcal0.2g0.1g0g0.2g
Ruokakerma 5%, Valio3.1g2kcal0g0.1g0.2g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)6.3g4.4kcal0.7g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g20kcal2g1.2g0.8g0.6g
Valittu annoskoko24g10kcal1g0.6g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g5kcal0.5g0.3g0.2g0.2g
Arvot/100g100g41kcal4.2g2.5g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=46604