Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi8.3g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 1.3g3.9kcal0.2g0g0.3g0g
Tomaatti 2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.7g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Makaroni, tumma 3.1g11kcal0.4g2.1g0.1g0.2g
Porkkana 1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, vaalea 0.6g2.4kcal0.2g0.3g0g0.1g
Atria kevyt jauheliha4.2g7.1kcal0.8g0g0.4g0g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g57kcal3.4g5.4g2.2g0.6g
Valittu annoskoko24g29kcal1.7g2.7g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g14kcal0.9g1.4g0.6g0.2g
Arvot/100g100g121kcal7.2g11.4g4.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48964