Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g7g6.3kcal0.1g0.4g0.5g0.1g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g7g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g5.3g6.1kcal0.8g0.1g0.3g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g4.4g4.8kcal1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g41kcal4g2g2g0.2g
Valittu annoskoko24g20kcal2g1g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g10kcal1g0.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g86kcal8.4g4.2g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961