Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Muna, annos 60g2.1g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g7.8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 9g3.3kcal0g0.7g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 1.4g4.2kcal0.3g0g0.3g0g
Tomusokeri 1dl=60g3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g124kcal1.4g15.8g5.8g0.6g
Valittu annoskoko24g62kcal0.7g7.9g2.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g31kcal0.4g4g1.5g0.2g
Arvot/100g100g260kcal2.9g33.2g12.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311107