Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 3.1g11kcal0g0g1.2g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.2g4kcal0.3g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oboy original kaakaojuomajauhe1.6g5.8kcal0.1g1.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.8g2.6kcal0.2g0.4g0.2g0.1g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g3.1g10kcal0.3g1.9g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g121kcal2.4g20g3.6g1.4g
Valittu annoskoko24g61kcal1.2g10g1.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna12g30kcal0.6g5g0.9g0.4g
Arvot/100g100g253kcal5g41.8g7.5g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160182