Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 3.7g6.5kcal0.3g0.1g0.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.7g12kcal0.1g0.1g1.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki4.7g2.6kcal0.4g0.2g0g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi3.7g17kcal0.2g2.2g0.8g0.1g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Mangosose, Piltti4.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Sokeri 1.6g6.5kcal0g1.6g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.1g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g118kcal2.2g9.8g7.8g0.2g
Valittu annoskoko24g59kcal1.1g4.9g3.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g30kcal0.6g2.5g2g0.1g
Arvot/100g100g249kcal4.6g20.7g16.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199