Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g2g11kcal0g0g1.2g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.7g5.2kcal0.2g1g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 0.8g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 7.8g2.5kcal0.2g0.2g0g0.3g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g1.6g5.3kcal0.3g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 3.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g75kcal2.6g6.2g3.8g1.4g
Valittu annoskoko24g37kcal1.3g3.1g1.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna12g19kcal0.7g1.6g1g0.4g
Arvot/100g100g157kcal5.5g13g8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179439