Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.5g0g1.3g0g
Canderel makeutusjauhe0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.4g1.4kcal0.1g0g0.1g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl7.5g25kcal0.1g0.2g2.6g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g2.9g15kcal0.2g1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g124kcal3.8g3.4g10.4g0.2g
Valittu annoskoko24g62kcal1.9g1.7g5.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g31kcal1g0.9g2.6g0.1g
Arvot/100g100g260kcal8g7.1g21.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198580