Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.7g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g16g5.6kcal0g1.2g0g0.3g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g1.2g4.4kcal0g1.1g0g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g74kcal0.4g11.2g2.8g0.8g
Valittu annoskoko24g37kcal0.2g5.6g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g19kcal0.1g2.8g0.7g0.2g
Arvot/100g100g155kcal0.8g23.5g5.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317748