Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g9g2.3kcal0.2g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 9g31kcal0.2g0.3g3.3g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g70kcal1g1.6g6.6g0.6g
Valittu annoskoko24g35kcal0.5g0.8g3.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g17kcal0.3g0.4g1.7g0.2g
Arvot/100g100g147kcal2.1g3.4g13.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381750