Suurustettu jauhelihakastike

400 g naudan jauhelihaa 10%
400 g tomaattimurskaa
5 valkosipulin kynttä
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'or)
pizzamaustetta
pippurisekoitusta
paprikajauhetta

Ruskista sipulit ja lihat.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä puoli tuntia ainakin.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal2g0g1g0g
Tomaattimurska 10g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g59kcal4.2g2g3.6g0.4g
Valittu annoskoko24g29kcal2.1g1g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g15kcal1.1g0.5g0.9g0.1g
Arvot/100g100g123kcal8.8g4.2g7.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=385853