Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 5.3g1.8kcal0.2g0.1g0g0.1g
Pinaattipakaste 150g2.6g0.4kcal0.1g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 3.5g4.7kcal0.3g0.6g0.1g0.2g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli kuivattu 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)2.5g5.8kcal0.5g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g2.6g10kcal0.3g1.9g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g48kcal2.8g5.2g1.6g1g
Valittu annoskoko24g24kcal1.4g2.6g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna12g12kcal0.7g1.3g0.4g0.3g
Arvot/100g100g100kcal5.9g10.9g3.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148