Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Valkokaali keräkaali 12g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 9g21kcal1.6g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g61kcal3.4g1.4g4.4g0.4g
Valittu annoskoko24g30kcal1.7g0.7g2.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g15kcal0.9g0.4g1.1g0.1g
Arvot/100g100g127kcal7.1g2.9g9.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314326