TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g7g10kcal1.5g0g0.4g0g
Tomaattimurska 7g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen2.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3.1g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g1.8g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g40kcal3.4g2.6g1.6g0.6g
Valittu annoskoko24g20kcal1.7g1.3g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g10kcal0.9g0.7g0.4g0.2g
Arvot/100g100g84kcal7.1g5.4g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447755