Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali8.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl3.8g1.1kcal0.2g0.1g0g0.1g
Sipuli (käsittelemätön)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour1.1g3.3kcal0g0g0.3g0g
Katkarapu2g1.4kcal0.3g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2.2g1.7kcal0g0.3g0g0g
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g19kcal1.2g1.4g0.6g0.6g
Valittu annoskoko24g9kcal0.6g0.7g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g5kcal0.3g0.4g0.2g0.2g
Arvot/100g100g39kcal2.5g2.9g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=13299