Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte5.7g2.8kcal0g0.6g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)4.4g2.8kcal0.1g0.2g0.2g0g
Leivinjauhe0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl4.6g17kcal0.6g3.4g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton2.2g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Oivariini vähärasvainen3.3g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g113kcal2g14.4g5g0.6g
Valittu annoskoko24g56kcal1g7.2g2.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g28kcal0.5g3.6g1.3g0.2g
Arvot/100g100g237kcal4.2g30.3g10.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=29983