Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Kermaviilikastike 5.4g8.2kcal0.1g0.5g0.6g0g
Tilli, tuore 1.4g0.4kcal0.1g0g0g0g
Kaali, valkokaali14g2.9kcal0.2g0.5g0g0.3g
Kananmuna, keitetty 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g32kcal1.6g2g1.8g0.6g
Valittu annoskoko24g16kcal0.8g1g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g8kcal0.4g0.5g0.5g0.2g
Arvot/100g100g68kcal3.4g4.2g3.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357233