Raparperipiirakka

Pohja:vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi.

Lisää jauhot joihin leivinjauhe sekoitettu.

Lisäää voisula ja kerma.

Levitä raparperit päälle.

paista 225 asteessa 15-25 min.

kuorrutus:laita kaikki aineet yhtä aikaa kattilaan.

Keitä kunnes seos sakenee.

Kaada kuuman, kypsän piirakan päälle

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2037 grammaa

Katariina0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)3.5g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Oivariini vähärasvainen1.2g6.4kcal0g0g0.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai3.4g12kcal0.4g2.4g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Raparperi 5.9g2kcal0g0.3g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl0g0.1kcal0g0g0g0g
Oivariini vähärasvainen0.5g2.9kcal0g0g0.3g0g
Perunajauho 1dl=70g0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g91kcal2g13.8g2.8g0.4g
Valittu annoskoko24g46kcal1g6.9g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g23kcal0.5g3.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g190kcal4.2g28.9g5.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293624