Tonnikala-pastavuoka

Keitä makaroni ja sipulit.

Sekoita muut raaka-aineet.

Mausta mustapippurilla.

Kaada voideltuun vuokaan.

Kuorruta osalla juustosta ja tomaateista.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus5.2g18kcal1.2g2.8g0.2g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 5.2g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Jalopeno, Rainbow 100g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g3.8g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2.1g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Tonnikala vedessä 2.6g2.8kcal0.6g0g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g1.7g4.4kcal0.5g0g0.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g62kcal4.8g6.8g1.6g0.8g
Valittu annoskoko24g31kcal2.4g3.4g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g16kcal1.2g1.7g0.4g0.2g
Arvot/100g100g130kcal10g14.2g3.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317644