Kalkkuna-linssipata

Suikaloi kalkkunafileet ja ruskista ilman öljyä pannulla rusehtaviksi.

Laita kaikki ainekset pataan kerroksittain.

Kaada päälle vesi-mausteseos.

Laita 225 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Lisää suolaa mikäli tarivis.

Veden määrä linnsien vuoksi suuri.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6.2g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunan filee, ohut leike, Atria, maustamaton, 1 kpl=112.5g6.2g6.7kcal1.5g0.1g0.1g0g
Perunasipulisekoitus 500g6.2g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g3.1g1.2kcal0g0.3g0g0g
Punainen linssi luomu (Urtekram), annos 100g1.2g4.5kcal0.3g0.6g0g0.1g
Green curry paste gang keow wan (Thai taste), annos 30g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g35kcal3.8g4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko24g17kcal1.9g2g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g9kcal1g1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g73kcal8.1g8.5g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424928