Hannan äitienpäivän omenarahka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää joukkoon kerma ja rahka, joidenka jälkeen perunajauho ja mausteet.

Kaada taikinavuokaan ja laita omenalohkot päälle.

Laita uunin 175 celsiusasteeseen niin kauaksi aikaa, että jähmettyy ja pinta muuttuu kellertäväksi tai rusehtavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1019 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g5.9g3.8kcal0.6g0.2g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g9g3.2kcal0g0.7g0g0.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.4g4.7kcal0g1.1g0g0g
Kerma, ruoka 15% Flora2.3g3.5kcal0g0.1g0.4g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.3g3kcal0.3g0g0.2g0g
Rusina 1.4g4.1kcal0g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g54kcal1.8g8g1.2g0.6g
Valittu annoskoko24g27kcal0.9g4g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g13kcal0.5g2g0.3g0.2g
Arvot/100g100g113kcal3.8g16.8g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178313