Charlotta

Valmista kääretorttu ohjeella "Kääretorttu omenasoseella".

Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 3 litran vetoinen) tuorekelmulla.

Leikkaa kääretorttu sentin viipaleiksi ja asettele torttuviipaleet kulhon pohjalle ja reunoille tiiviisti kiinni toisiinsa.

Valmista täyte: Laita 6 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja puoli desiä Limoncello sitruunalikööriä.

Kuumenna desi vettä kiehuvaksi.

Puserra liivatelehdistä vesi ja sekoita ne kuumaan veteen.

Sekoita sula liivateseos kerma-rahkaan.

Kääntele joukkoon pilkotut persikat ja tuoreet/pakasteesta sulatetut vadelmat.

Kaada seos kääretorttupaloilla vuorattuun kulhoon.

Peitä kulho ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, mieluummin yön yli. Kumoa vadille ja poista kelmu.

Koristele halutessasi kermavaahtoruusukkeilla tms.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl2.2g2.8kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Omenasose, omatekoinen3.9g5.1kcal0g1.2g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl3.9g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Maitorahka, milbona (500g)3.9g2.7kcal0.5g0.2g0g0g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 4.7g3.2kcal0g0.7g0g0g
Vadelma 2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0.1kcal0g0g0g0g
Likööri, 15% vol, annos 80g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.1g0.3kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g80kcal2.2g9.8g3.2g0.4g
Valittu annoskoko24g40kcal1.1g4.9g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g20kcal0.6g2.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g168kcal4.6g20.5g6.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285021