Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kuohukerma,valio,2dl2.3g8kcal0g0.1g0.8g0g
Siirappi, tumma0.9g3kcal0g0.7g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g1.1g3.4kcal0.5g0.3g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g34kcal1.2g3.2g1.6g0.6g
Valittu annoskoko24g17kcal0.6g1.6g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g9kcal0.3g0.8g0.4g0.2g
Arvot/100g100g72kcal2.5g6.7g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382499