Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g12g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g7g2kcal0g0.4g0g0.2g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g4.7g5.6kcal0.1g0.2g0.5g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g27kcal0.4g2g1.8g0.8g
Valittu annoskoko24g14kcal0.2g1g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g7kcal0.1g0.5g0.5g0.2g
Arvot/100g100g57kcal0.8g4.2g3.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388208