Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 5.4g6.6kcal1.1g0g0.2g0g
Sipuli 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.3g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g5.9g3.6kcal0.1g0.8g0g0.1g
Oliiviöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Paprika punainen 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g34kcal2.4g2.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko24g17kcal1.2g1.2g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g9kcal0.6g0.6g0.4g0.1g
Arvot/100g100g72kcal5g5g2.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84236