Grillikanapasta

Keitä pasta.

Kuullota sipuli ja valkosipuli reilussa oliiviöljyssä, lisää chili ja tomaatit puolikkaina.

Anna muhia.

Lisää grillattu broilerinkoipi siivottuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, grillattu 6.9g20kcal1.6g0g1.6g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen2.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.8g7.3kcal0g0g0.8g0g
Chili paprika punainen0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty12g17kcal0.6g3.4g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g91kcal4.4g7g5g0.8g
Valittu annoskoko24g46kcal2.2g3.5g2.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g23kcal1.1g1.8g1.3g0.2g
Arvot/100g100g192kcal9.2g14.7g10.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314563