Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke3g3kcal0.5g0g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 7g5.4kcal0.1g1.1g0g0.1g
Sipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.8g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g4.4g2.6kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g23kcal1.2g2.6g0.6g0.2g
Valittu annoskoko24g11kcal0.6g1.3g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g6kcal0.3g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g47kcal2.5g5.4g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79736