Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri13g51kcal0g12.5g0g0g
Sokeri 13g51kcal0g12.5g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5g1kcal0g0.1g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana460g205kcal0g50.2g0g0g
Valittu annoskoko230g103kcal0g25.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna115g51kcal0g12.6g0g0g
Arvot/100g100g45kcal0g10.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464