Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g67g247kcal3g20.7g16.7g2.5g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g25g48kcal4.8g0g3.3g0g
Katkarapu 30g21kcal4.3g0g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Maito, Kevyt33g15kcal1.1g1.6g0.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl17g57kcal0.3g0.5g5.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa17g50kcal3.8g0g3.8g0g
Tilli, tuore 3.3g1kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana460g957kcal41.6g46.6g66.2g5.4g
Valittu annoskoko230g479kcal20.8g23.3g33.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna115g239kcal10.4g11.7g16.6g1.4g
Arvot/100g100g208kcal9g10.1g14.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266415