Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)

Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.

Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.

Sekoita niin että taikina saa ilmaa.

Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.

Lisää pehmennyt leivontamargariini.

Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.

Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.

Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.

Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.1g7.2kcal0.6g0g0.5g0g
Vehnäjauho sunnuntai91g319kcal10.9g64.6g1.9g3.2g
Grahamjauho, 1 dl27g96kcal3.4g18.3g0.8g3.3g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen19g137kcal0g0g15.2g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 6.3g4.7kcal0.8g0.1g0g0.4g
Maito, Kevyt63g29kcal2g3g0.9g0g
Sokeri 18g72kcal0g17.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana460g1327kcal35.4g207.4g38.6g13.8g
Valittu annoskoko230g663kcal17.7g103.7g19.3g6.9g
Annoskoko puolitettuna115g332kcal8.9g51.9g9.7g3.5g
Arvot/100g100g288kcal7.7g45.1g8.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74187