Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 84g28kcal0.6g4.6g0.1g1.2g
Sokeri 36g145kcal0g35.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.7g5.2kcal0.2g1g0.1g0.5g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.8g2.2kcal0g0.7g0g0.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.4g13kcal0g3.3g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl84g285kcal1.7g2.5g29.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana460g957kcal5g95.4g59g4.4g
Valittu annoskoko230g478kcal2.5g47.7g29.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna115g239kcal1.3g23.9g14.8g1.1g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891