Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g20g12kcal0.3g2.6g0g0.2g
Bataatti, kuorittu 20g16kcal0.3g3.4g0g0.6g
Rypsiöljy 4.7g41kcal0g0g4.7g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)42g15kcal0.7g2.9g0g0.6g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g1.8g4.6kcal0.1g0.2g0.4g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g27g92kcal6.7g16g0.6g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana460g380kcal16.6g53.8g11.4g9.6g
Valittu annoskoko230g190kcal8.3g26.9g5.7g4.8g
Annoskoko puolitettuna115g95kcal4.2g13.5g2.9g2.4g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.7g2.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153959